Kina har satt 94 flypassasjerer i karantene

I alt 94 reisende med et fly fra Sør-Korea til Kina er satt i karantene etter at det ble vakt mistanke covid-19-smitte hos tre av passasjerene.

Tre kinesiske turister hadde feber da de ankom den kinesiske byen Nanjing onsdag. Flyet fra det sørkoreanske Asiana hadde fraktet turistene og 163 andre fra Seoul da de ankom den kinesiske byen i det østlige Kina.

Helsepersonell sjekket alle de andre passasjerene og satte alle passasjerene som hadde sittet fra tre rader foran og bak hver av de tre med koronasymptomer, i karantene. Totalt ble dermed 94 personer satt i karantene.

De tre syke ble fraktet til sykehus. Ingen av dem hadde noen historikk på å ha vært i Wuhan, som regnes som episenteret for virusutbruddet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden