Norske Angelina Jordan en av favorittene til å vinne «America’s Got Talent»

Artikkelen fortsetter under annonsen

Supermodellen Heidi Klum holder Angelina Jordan som favoritt til å vinne «America’s Got Talent». Den norske artisten troner også høyt på en uoffisiell måling.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Natt til tirsdag blir det klart hvem som vinner «America’s Got Talent: Champions». Utgaven av talentprogrammet samler vinnere fra flere land for å kåre en «verdensmester».

En av de fire kjendisdommerne, Heidi Klum, mener den norske 14-åringen har en god sjanse til å vinne.

– Hun har fremdeles en god mulighet, men selv om hun ikke klarer det, tror jeg definitivt hun blir en superstjerne en dag, sier Klum til Parade.

Angelina Jordan ble klar for finalen allerede i første runde av talentprogrammet. Da var det den tidligere supermodellen som sendte artisten direkte videre.

– Det er så mange stemmer der ute for tiden. Det er så mange sangere, men hun er enestående, sier Klum om den norske 14-åringen.

Forrige uke opptrådte ti finalister framfor dommerne Simon Cowell, Heidi Klum, Alesha Dixon og Howie Mandel. Angelina Jordan imponerte i finaleshowet med sin fremføring av nyere klassikere som Queens «Bohemian Rhapsody» og Elton Johns «Goodbye Yellow Brick Road».

Vinneren blir avslørt i natt og blir kåres av såkalte superfans fra alle USAs delstater. Ifølge en uoffisiell avstemming er Jordan én av fire favoritter til å vinne, skriver Parade.