Uvær skaper mer kaos i Storbritannia – minst to døde

Skuelystne samlet seg lørdag på en molo i Porthcawl i Wales for å se på bølgene, til tross for advarsler fra myndighetene. Ekstremværet Dennis feide lørdag inn over De britiske øyer. Foto: AP / NTB scanpix
Skuelystne samlet seg lørdag på en molo i Porthcawl i Wales for å se på bølgene, til tross for advarsler fra myndighetene. Ekstremværet Dennis feide lørdag inn over De britiske øyer. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ikke før var ekstremværet Ciara over, så er Storbritannia rammet av et nytt uvær. Nå er det Dennis som herjer over De britiske øyer. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Stormen Dennis feide lørdag inn over landet og hadde med seg sterk vind og store nedbørsmengder. Uværet ventes å vare gjennom helgen, og både fly-, ferje-, vei- og togtrafikken rammes.

British Airways og EasyJet varsler at flere hundre flyavganger kommer til å bli innstilt i løpet av helgen, noe som rammer over 10.000 reisende.

Meteorologene advarer mot flom og anslår at noen områder kan få like mye regn i løpet av to dager som de vanligvis får i løpet av en måned. Flomfaren øker også fordi grunnen allerede er mettet av vann etter ekstremværet Ciara, som rammet landet for en uke siden.

Ifølge Sky News omkom minst to mennesker som følge av uværet lørdag.