Russisk stadion kollapset – 29-åring mistet livet

Video: Dronevideo viser øyeblikket arenaen kollapser.

Det som skulle være en kontrollert riving endte i at idrettsarenaen kollapset fredag. En 29 år gammel mann mistet livet

En dronevideo viser to bygningsarbeidere som er i gang med rivingen av idrettsarenaen SKK Peterbugskiy i St. Petersburg i Russland. Plutselig gir den ene siden etter og taket over den 28.000 kvadratmeter store stadion kollapser.

Nyhetsbyrået AP har valgt å klippe vekk deler av videoen som først ble publisert av den russiske avisen Fotanka.

Les også: En person omkom da bru kollapset i Frankrike

På tidspunktet arenaen kollapset befant det seg fire bygningsarbeidere på taket. Tre av dem berget livet. Den ene arbeideren jobbet uten sikring og ble tatt av raset. Den 29 år gamle mannen ble senere funnet omkommet i ruinene av arenaen.

Ifølge AP var SKK Peterbugskiy en av Europas største arenaer. Det store anlegget ble ferdigstilt i 1979 og åpnet dørene for publikum i 1980. Den skulle bli omgjort til en ishockeyarena for iishockey-VM i 2023.

Les også: Fem døde da hotellrom ble oversvømt med kokende vann i Russland

Se også: Her forsvinner Skottlands høyeste bygning:

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært