Barn funnet i massegrav i Panama

Artikkelen fortsetter under annonsen

Levningene etter seks barn og en gravid kvinne er funnet i en massegrav i Panama. Myndighetene mener de har blitt torturert og drept i et religiøst ritual.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Barna var mellom 1 og 17 år gamle. Den 32 år gamle kvinnen var mor til fem av barna. Hun var mellom fire og seks måneder på vei i graviditeten, opplyser riksadvokaten i Panama.

Levningene ble funnet tirsdag på en gravlund i landbyen Terron vest i landet. Ofrene skal ha blitt drept to dager tidligere.

15 andre personer ble holdt fanget og mishandlet i en bygning som brukes av kirken på stedet. De 15 ble reddet og fraktet til sykehus. Det ble også funnet macheter og døde geiter i bygningen.

Sekten kalt Guds kirke skal ha straffet folk som den mente ikke angret sine synder. Voldshandlingen startet søndag da sekten hevdet å ha fått en melding fra Gud.

Etterforskningen av sekten startet etter at det dukket opp bilder i sosiale medier av en person med brannskader. Politiet har pågrepet ti personer. Disse inkluderer både ungdommer og bestefaren til fem av barna.

Sekten, som bryter med det katolskdominerte landet, har praktisert ritualene i mer en tre måneder. Politiet og statsadvokaten har ikke grunn til å tro at det er flere massegraver i området.