Minst 25 døde i bussulykke i Indonesia

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bussen kjørte av veien og havnet i bunnen av en 150 meter dyp kløft, opplyser politiet. Minst 25 mennesker er så langt meldt omkommet i ulykken og 14 er skadd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ulykken skjedde i provinsen Sør-Sumatra like før midnatt mandag lokal tid. Bussen endte i en elv etter å ha stupt ned i kløften, sa talsmann Dolly Gumara fra det lokale politiet til nyhetsbyrået AFP tirsdag.

– Bussen krasjet inn et betongrekkverk før den stupte ned i kløften. Flere personer er fremdeles innestengt i bussen, sa Gumara.

Redningsmannskaper leter etter ofre, og de skadde er fraktet til sykehus. Bilder fra ulykkesstedet viser redningsmenn som står i elven mens de henter ut døde og skadde.

Ingen andre kjøretøy var involvert i ulykken. Den skjedde i et avsidesliggende og bratt område nær byen Pagar Alam. Det har gjort redningsarbeidet vanskelig.

Bussen kjørte fra Bengkulu-provinsen med 27 passasjerer, men overlevende har opplyst til politiet at det skal ha vært omtrent 50 personer om bord da ulykken skjedde.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Noen passasjerer kom trolig på langs veien. Det er derfor mulig det er flere personer som er savnet i elven, sa polititalspersonen.

Trafikkulykker er vanlig i Indonesia på grunn av gamle kjøretøy og trafikkregler som ikke overholdes.

I september døde minst 21 mennesker da en buss kjørte av veien og havnet på bunnen av en kløft i Sukabumi-regionen.