Greta Thunberg framme i Madrid

Greta Thunberg eskorteres gjennom togstasjonen i Madrid fredag morgen etter å ha tatt nattoget fra Lisboa. Hun ble møtt av et stort pressekorps og mange andre skuelystne, og det var til tider trengsel på stasjonen. Foto: AP / NTB scanpix
Greta Thunberg eskorteres gjennom togstasjonen i Madrid fredag morgen etter å ha tatt nattoget fra Lisboa. Hun ble møtt av et stort pressekorps og mange andre skuelystne, og det var til tider trengsel på stasjonen. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Det var stor oppstandelse og trengsel på stasjonen da Greta Thunberg ankom Madrid med nattoget fra Lisboa.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da den svenske klimaaktivisten gikk av toget fredag morgen, ble hun møtt av et stort medieoppbud, og det ble trengsel og tilløp til tumulter da hun forsøkte å ta seg gjennom stasjonen der mange skuelystne hadde samlet seg.

Thunberg er i Madrid i forbindelse med den store klimakonferansen COP25 som for tiden pågår i den spanske hovedstaden.

16-åringen ankom Lisboa tidligere denne uken etter å ha seilt over Atlanterhavet fra USA.

Personvernpolicy