Helikopter med tre om bord styrtet i Minnesota

Politibiler blokkerte veien til stedet der et helikopter tilhørende nasjonalgarden i Minnesota styrtet med en besetning på tre om bord. Ingen overlevde, opplyste delstatens guvernør Tim Walz torsdag kveld. Foto: Renee Jones Schneider / Star Tribune / AP / NTB scanpix
Politibiler blokkerte veien til stedet der et helikopter tilhørende nasjonalgarden i Minnesota styrtet med en besetning på tre om bord. Ingen overlevde, opplyste delstatens guvernør Tim Walz torsdag kveld. Foto: Renee Jones Schneider / Star Tribune / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Et mannskap på tre er bekreftet omkommet etter at helikopter tilhørende den amerikanske nasjonalgarden styrtet torsdag i Minnesota.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Like etter klokka 19.30 lokal tid torsdag bekreftet guvernør Tim Waltz at de tre om bord i helikopteret var omkommet i styrten.

Helikopteret av typen Sikorsky UH-60 Black Hawk tok av fra flyplassen i St. Cloud ved 14-tiden torsdag ettermiddag. Det skulle gjennomføres en test etter vedlikehold da helikopteret sendte ut «mayday»-anrop omtrent ni minutter etter å ha tatt av.

Basen mistet deretter all kontakt med helikopteret. Det ble siden funnet ved sjøen Pearl Lake like sør for St. Cloud.

Flere saker fra ABC Nyheter

Personvernpolicy