36-åring pågrepet i forbindelse med lastebiltragedien i Essex

Tente lys danner tallet 39, som symboliserer antallet mennesker som ble funnet døde i en lastebil i Essex for en drøy måned siden. Bildet er fra en gudstjeneste i en vietnamesisk kirke tidligere denne måneden. Alle de omkomne var fra Vietnam. Foto: Yui Mok / AP / NTB scanpix
Tente lys danner tallet 39, som symboliserer antallet mennesker som ble funnet døde i en lastebil i Essex for en drøy måned siden. Bildet er fra en gudstjeneste i en vietnamesisk kirke tidligere denne måneden. Alle de omkomne var fra Vietnam. Foto: Yui Mok / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En 36 år gammel mann ble mandag pågrepet, mistenkt for å ha vært delaktig i lastebiltragedien i Essex, hvor 39 vietnamesere ble funnet døde i en lastebil.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det melder Sky News.

36-åringen ble pågrepet på en adresse i Dalston i Øst-London mandag morgen. Han er nå mistenkt for medvirkning til menneskesmugling, ulovlig innvandring og uaktsomt drap.

Fra før er den 25 år gamle lastebilsjåføren også siktet i saken, i tillegg til to andre menn.

Det var 23. oktober at de 39 omkomne, blant dem åtte kvinner og 31 menn, ble funnet i en kjølekonteiner i en trailer i Grays i Essex. Lastebilen kom til Storbritannia med ferje fra Belgia. Politiet har opplyst at alle ofrene var fra Vietnam.