Farlige halloween-gjenstander beslaglagt i Italia

Politiet i Italia har beslaglagt over 11 millioner kinesiskproduserte halloween-gjenstander som mangler sikkerhetsklarering.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Masker, leker, sminke, dekorasjoner, ballonger og mange andre typer effekter er beslaglagt grunnet manglende dokumentasjon. Det er derfor uklart om de er produsert i tråd med gjeldende sikkerhetskrav.

Gjenstandene ble funnet i butikker i Roma og nærliggende provinser, opplyste italiensk økokrim torsdag. Flere personer mistenkes for svindel, handel med ulovlige varer, import av forfalskede produkter og salg av produkter som strider med ulike typer krav.

Politiet har også beslaglagt om lag 2,5 millioner klesplagg og andre produkter hos en kinesisk-drevet fabrikk som har laget forfalskede designerklær i Napoli.

Personvernpolicy