The Hindu: Toåring funnet død etter 80 timer i brønn i India

Lille Sujith Wilson (2) ble tidlig tirsdag funnet omkommet i en trang brønn i India, etter at en massiv redningsoperasjon for å få ham opp i live mislyktes.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge avisa The Hindu ble levningene av gutten funnet natt til tirsdag, og nyheten gjort kjent klokka 2.30.

Den to år gamle gutten falt ned i den forlatte borebrønnen mens han lekte med venner fredag i nærheten av hjemmet hans i Trichy, et område i delstaten Tamil Nadu sør i India. Til å begynne med satt han fast 10 meter ned i brønnen, men senere har han falt videre til en dybde på mer enn 25 meter.

Etter hvert sluttet Sujith å svare på hjelpemannskapenes rop, men redningsaksjonen fortsatte, da varmesøkende kamera registrert kroppsvarme, som tydet på at gutten ennå var i live lørdag. Indiske tjenestemenn var likevel fullt klar over at sjansene for at han vil overleve var små, men de fortsatte å pumpe oksygen ned i den trange brønnen, mens de forsøkte å bore en parallell brønn, for å forsøke å komme ned til toåringen. De kom altså for sent.

Redningsaksjonen ble fulgt av hele nasjonen og engasjerte statsminister Narendra Modi, mens den varte i mer enn 80 timer.

Personvernpolicy