Den siste av 34 døde etter båtbrann i California hentet opp

FBI-agenter på vei inn til selskapet som opererte dykkerbåten som brant og sank utenfor kysten av California forrige mandag. Sørgende har lagt ut blomster og hilsener etter 34 personer døde i brannen. AP Photo/Christian Monterrosa)
FBI-agenter på vei inn til selskapet som opererte dykkerbåten som brant og sank utenfor kysten av California forrige mandag. Sørgende har lagt ut blomster og hilsener etter 34 personer døde i brannen. AP Photo/Christian Monterrosa) Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den siste av de 34 passasjerene som brant inne på en dykkerbåt utenfor kysten av California, ble onsdag funnet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fem medlemmer av mannskapet, inkludert kapteinen på dykkerbåten, overlevde. De 34 som sov under dekk, omkom i den kraftige brannen natt til mandag 2. september. 33 av de omkomne ble tatt opp fra sjøen i forrige uke, men letingen etter den siste av de savnede har siden pågått.

Onsdag ble levningene av den siste også funnet, meldte sheriffen i Santa Barbara på Twitter.

FBI opplyste tirsdag at brannen vil etterforskes som en kriminell handling.

Brannen spredte seg raskt i 3.15-tiden natt til mandag 2. september mens alle sov, og båten lå ankret opp utenfor øya Santa Cruz. Mannskapet på dekk klarte å redde seg i land, mens de som sov under dekk trolig ikke kunne ta seg ut forbi flammene. Da båten sank, ble den liggende opp ned på 20 meters dyp.