20 omkomne hentet opp etter båtbrann i California

Dykkere har søkt i området på bildet, men nå er leteaksjonen satt på vent. 20 av de 34 savnede er hentet opp, mens fire til seks døde er lokalisert i farvannet der båten sank etter brannen ved Santa Cruz i California. Foto: KABC-TV via AP / NTB scanpix
Dykkere har søkt i området på bildet, men nå er leteaksjonen satt på vent. 20 av de 34 savnede er hentet opp, mens fire til seks døde er lokalisert i farvannet der båten sank etter brannen ved Santa Cruz i California. Foto: KABC-TV via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Letemannskaper har hentet opp levninger etter 20 av de 34 passasjerene etter brannen på en dykkerbåt utenfor øya Santa Cruz i Sør-California.

Leteaksjonen ble tirsdag satt på vent. I tillegg til de 20 som er hentet opp, er ytterligere fire til seks døde lokalisert.

Levninger etter elleve kvinner og ni menn som døde i den tragiske brannen mandag, er sendt obdusent for identifikasjon.

Den 75 fot lange dykkerbåten Conception begynte å brenne og sank natt til mandag. Mannskapet på fem, som sov på dekk, reddet seg ut i live, mens de 34 passasjerne, som sov under dekk, ble fanget inne i dødsbrannen, med luker og utveier blokkert av flammer.

De 14 som ikke er hentet opp, er antatt omkommet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært