Kvinne skutt og drept i Stockholm

Kvinnen ble skutt i en leilighet i denne bygården, som ligger i Vällingby i Stockholm. Foto: Karin Wesslén/TT NYHETSBYRÅN / NTB scanpix
Kvinnen ble skutt i en leilighet i denne bygården, som ligger i Vällingby i Stockholm. Foto: Karin Wesslén/TT NYHETSBYRÅN / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En kvinne ble natt til onsdag skutt og drept i bydelen Vällingby i Stockholm i Sverige. Ingen er pågrepet etter drapet, ifølge politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det var i 1.30-tiden at hendelsen skjedde. Kvinnen ble sendt til sykehus, men livet hennes sto ikke til å redde, skriver Aftonbladet.

Det ble avfyrt minst tre skudd fra et automatvåpen, ifølge et vitne som avisen har snakket med. På bilder avisen har fra stedet kan man tydelig se to skuddhull gjennom et vindu. Et annet vitne mener å ha hørt så mange som ti skudd.

Ifølge Expressen var den drepte kvinnen 18 år gammel. Avisen har også kilder på at kvinnen ikke var målet. Skuddene var ment å treffe en mann med kriminell bakgrunn, blant annet knyttet til ran, grov vold og narkotika, ifølge avisens kilder.

To maskerte menn

Politiet gjennomfører onsdag tekniske undersøkelser på stedet, samt avhør av vitner.

Ingen er pågrepet etter skytingen. To maskerte menn ble observert kjørende fra åstedet i en mørk bil, og politiet leter nå etter disse, ifølge svenske medier.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Som vanlig er det alltid mye informasjon som sirkulerer, men dette er ingenting vi kan omtale som bekreftede opplysninger. Men det finnes opplysninger om en bil som har forlatt området, sier Anna Westberg i politiet.

Skutt i Malmö

Det er den andre kvinnen som blir skutt og drept i Sverige denne uken. En 31 år gammel kvinne, som hadde et spedbarn i armene, ble mandag morgen skutt på åpen gate i Malmö.

Kvinnen var ute og gikk sammen med barnet sitt og barnets far da skuddene ble avfyrt. Verken mannen eller spedbarnet ble alvorlig såret i skyteepisoden.

En 19 år gammel mann er pågrepet etter skytingen, men erkjenner ikke straffskyld..