Risset inn navnet sitt på nesehorn: – Idiotisk oppførsel

<p>Besøkende risset inn navnet sitt på et neshorn i den franske dyrehagen La Palmyre Zoo. Det får flere til å reagere.</p>
Besøkende risset inn navnet sitt på et neshorn i den franske dyrehagen La Palmyre Zoo. Det får flere til å reagere. Foto: Skjermdump: Videoelephant

Besøkende i en fransk dyrehage risset navnene sine inn i huden til neshornet Noelle. – Fullstendig respektløst, sier direktøren i dyrehagen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bilder av et neshorn i den franske dyrehagen La Palmyre Zoo har skapt reaksjoner på Twitter. På ryggen til det 35 år gamle neshornet Noelle, har navnene Julien og Camille blitt risset inn.

– Nok et eksempel på hvorfor man bør avskaffe dyrehager og sirkus. Noen idioter risset navnene sine i huden til et neshorn. Det er bare i dyrehager neshorn kan kontaktes som om det var et husdyr, skriver en bruker på Twitter.

På sin Facebookside skriver dyrehagen at de fordømmer idiotien til dem som står bak skrivingen. Samtidig beroliger de med at neshornet sannsynligvis ikke følte at det skjedde, ettersom det ytterste laget av neshornhuden hovedsakelig er død hud og sand.

– Hvis neshornene våre vil, kan de stå inntil veggen til innhegningen sin, nærme de besøkende. Da kan de besøkende ta på ryggen deres, og de aller fleste gjør dette med stor respekt, skriver dyrehagen på Facebook.

Direktøren ved La Palmyre Zoo, Pierre Caille, kaller hendelsen for «fullstendig respektløst» i et intervju med The Sun, men understreker at neshornet Noelle ikke merket at det hendte.

– Vi kommer til å styrke tilstedeværelsen til dyrepasserne i parken. Vi vil sørge for at dette ikke skjer igjen, sier Caille til The Sun.

Dyrehagen ønsker ikke å skape større avstand mellom dyrene og de besøkende, men vil vurdere det dersom de opplever mer av lignende adferd. I tillegg vurderer parken å innføre kameraovervåkning.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden