Trump truer med toll på fransk vin

USAs president Donald Trump har også tidligere uttalt at å innføre skatt på amerikanske nettselskaper er feil. For andre måned på rad truer han med toll på fransk vin som USA importerer. Foto: Frank May / NTB scanpix
USAs president Donald Trump har også tidligere uttalt at å innføre skatt på amerikanske nettselskaper er feil. For andre måned på rad truer han med toll på fransk vin som USA importerer. Foto: Frank May / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

USAs president Donald Trump truer nok en gang med å innføre toll på fransk vin som svar på Frankrikes nye skatt på amerikanske nettselskaper.

– Jeg liker ikke det Frankrike gjorde, de innfører toll på teknologi produsert av våre teknologiselskap, sa Trump fredag før han satte snuten mot nettopp Frankrike for helgens G7-møte.

Han varsler toll på fransk vin «som ingen har sett maken til før».

Den amerikanske presidenten truet også tidligere i sommer med å innføre toll på fransk vin som USA importerer. Frankrike vedtok i juli en lov som ilegger selskaper som Google, Apple, Facebook og Amazon skatt.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden