Naken mann med kniv pågrepet etter voldshendelse i Sverige

Politifolk på åstedet for voldshendelsen som involverte to nakne menn i Kristianstad i Sverige mandag.
Foto: Johan Nilsson / TT / NTB scanpix
Politifolk på åstedet for voldshendelsen som involverte to nakne menn i Kristianstad i Sverige mandag. Foto: Johan Nilsson / TT / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Flere personer ble skadd før en naken mann med kniv ble pågrepet i Kristianstad i Sverige mandag, ifølge svenske medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hendelsen, som foregikk ved lunsjtider mandag, skal ha begynt med to nakne menn på et hustak i sentrum av Kristianstad i Sør-Sverige.

Politiet rykket ut med store styrker. En av mennene var væpnet med kniv og beskrives som gjerningsmann, ifølge Aftonbladet. Fire personer ble skadd og sendt til sykehus. Blant de skadde er en politibetjent. Også den antatte gjerningsmannen, som er i midten av 20-årene, ble sendt til sykehus.

Ifølge politiet ble ingen alvorlig skadd i hendelsen. Politibetjenten skal ha pådratt seg lettere skader i forbindelse med at en vindusrute ble knust da politiet skulle ta seg inn i en leilighet.

– Det har vært en spesiell situasjon. Gjerningsmannen er pågrepet, og vi har gode forutsetninger for å etterforske hendelsen. Det kommer til å ta lang tid å få bitene på plass ut ifra hendelsesforløpet, sier Åsa Nilsson ved Kristianstad politi, ifølge Expressen.

På ett tidspunkt skal en naken mann ha krøpet blodig inn et vindu til en leilighet hvor en 19 år gammel kvinne var alene hjemme sammen med hunden sin. Denne mannen var svært redd og hevdet å ha blitt mishandlet, ifølge 19-åringens far.

Personvernpolicy