Kvinne drepte og gravde ned sin angivelige overfallsmann

Illustrasjonsfoto: Lise Åserud / SCANPIX
Illustrasjonsfoto: Lise Åserud / SCANPIX
Artikkelen fortsetter under annonsen

En indisk kvinne møtte opp på en politistasjon i Vest-Bengal for å tilstå drap.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet ble forskrekket da en kvinne fra Vest-Bengal nordøst i India kom stormende inn på stasjonen og tilstod at hun hadde myrdet og begravd sin nabo i en hage, melder indiske medier.

Det var på lørdag den 30 år gamle kvinnen tilstod å ha drept 25 år gamle Tapan Shaw, som angivelig prøvde å voldta henne og kvele hennes seks år gamle datter.

Funnet i bananhage

Først trodde ikke politiet på kvinnens historie, da de så på henne som mentalt ustabil. Men senere skal de ha funnet et lik i en bananhage like i nærheten av kvinnens hjem.

– Kvinnen tilsto at hun drepte mannen. Vi har arrestert henne og funnet drapsvåpenet, sier Mithun Dey, politimester ved Usthi politistasjon til Hindustan Times.

Hun skal ha fortalt politiet at Shaw hadde trakassert henne over lengre tid, og at han torsdag kom stormende inn i huset hennes i beruset tilstand. Ifølge kvinnen

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

prøvde han å kvele datteren for å komme til til henne for å begå voldtekt. Kvinnen skal så ha slått mannen i hodet med en jernstang for å redde datteren.

Hun hevdet at Shaw døde momentant. Senere på kvelden fraktet hun liket hans til bananhagen og begravde han der.

Les også : Thailender dømt til døden for turistdrap

Eiendoms-relasjon

Shaws bror tror kvinnen har diktet opp historien om voldtekt for å dekke over en kriminell handling.

En nabo kvinnen betrodde seg til, rådet kvinnen om å kontakte politiet. Men politiet er skeptiske til hennes historie etter å ha vært igjennom flere avhør.

– Utsagnene hennes var inkonsekvente og usammenhengende. Vi mistenker at mannen hennes også var involvert i drapet. Offeret hadde relasjon til den siktede, og det er en eiendomsvinkel ved det. Vi leter etter mannen hennes, sier S. Selvamurugan, overbetjent ved Diamond Harbour politidistrikt, til Times of India.

Politiet håper å komme til bunns i den mystiske saken etter å ha funnet den drapsmistenkte kvinnens ektemann.

Les også : Norsk mann tiltalt for voldtekt av amerikansk kvinne på cruiseskip