Donald Trump stilte med ny sveis

USAs president Donald Trump fotografert på scenen i McLean Bible Church i Vienna i Virginia søndag – med ny sveis. U.S. President Donald Trump stands on stage as Pastor David Platt prays for him at the McLean Bible Church, in Vienna, Virginia, U.S., June 2, 2019. REUTERS TPX IMAGES OF THE DAY
USAs president Donald Trump fotografert på scenen i McLean Bible Church i Vienna i Virginia søndag – med ny sveis. U.S. President Donald Trump stands on stage as Pastor David Platt prays for him at the McLean Bible Church, in Vienna, Virginia, U.S., June 2, 2019. REUTERS TPX IMAGES OF THE DAY Foto: Joshua Roberts / Reuters/NTB scanpix

Mandag landet Donald Trump i England. Men på nettet er det minst like mye snakk om den nye sveisen presidenten stilte med på en scene i Virginia søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Donald Trumps kanskje fremste varemerke har vært hans velkjente gul-orange og fluffy hårmanke.

Det kan være i ferd med å forandre seg.

Bilder som sirkulerer på nettet etter at Trump var til stede under en minnegudstjeneste i Virginia, bærer i alle fall bud om at noe er i endring helt på toppen av verdens mektigste mann.

Britiske The Sun er blant avisene som har omtalt saken.

Forandring fryder, og denne gangen har presidentens hår blitt sammenlignet med sveisen til en rekke kjente filmkarakterer.

Han blir for eksempel sammenlignet med hvordan Michael Douglas så ut i rollen som Gordon Gekko i filmen Wall Street.

Og noen har sammenlignet Trumps look med kjeltringen Biff Tannen fra filmtrilogien Tilbake til fremtiden.

Det blir også trukket sammenligninger mellom Trumps hår og Steve Carrell i rollen som Michael Scott i første sesong av TV-serien The Office.

Andre synes sveisen ser mer normal ut enn manken man er vant til å se på toppen av presidentens hode.

Men det hevdes også at denne hårsveisen var det man kan kalle hattehår. Før Trump møtte til gudstjeneste, skal han ha spilt golf og tatt av seg capsen sin like før han gikk inn i kirken.

Søndag kveld, da Trump var på vei inn i Air Force One-flyet på vei til dronningbesøk i London, skal sveisen ha vært tilbake til den man er vant til å

se presidenten i. Det kan derfor tyde på at den nye sveisen ikke var en permanent forandring.

Trump var til stede under gudstjenesten ved McLean Bible Church i Virginia for å minnes de tolv som døde under en masseskyting fredag i forrige uke.

Denne mandagen, i London, skal presidenten møte dronning Elisabeth, prins Charles og hans hustru, hertuginne Camilla.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden