Fire skadd i jordskjelv i Albania

<p>Et hus i den albanske landsbyen Floq er blant dem som fikk skader da et jordskjelv rammet området lørdag. Fire personer ble skadd i skjelvet. Foto: AP / NTB scanpix</p><p></p><p></p>
Et hus i den albanske landsbyen Floq er blant dem som fikk skader da et jordskjelv rammet området lørdag. Fire personer ble skadd i skjelvet. Foto: AP / NTB scanpix Foto: Uncredited / AP

Et jordskjelv med en styrke på 5,3 har rammet et område sørøst for Albanias hovedstad Tirana. Fire personer ble skadd og rundt 100 bygninger er rammet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Landets forsvarsdepartement melder at de fire ble skadd da veggene i husene deres kollapset. Rundt 100 hus har fått skader, men mange av dem er ubebodd. Det er et jordbruksområde 180 kilometer fra hovedstaden som er rammet av jordskjelvet.

De skadde er brakt til lokale sykehus, ifølge myndighetene. Skjelvet fant sted klokka 6.26 lørdag morgen, opplyser et geofysisk institutt i landet.

Albania ligger i et jordskjelvutsatt område ved Adriaterhavet, og mindre skjelv inntreffer ofte. De fleste er imidlertid for små til å gjøre skade.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden