Trump ikke urolig over Nord-Koreas rakettoppskyting

President Donald Trump og førstedame Melania Trump på vei ut av flyet ved ankomst til Japan lørdag. Søndag morgen tvitret Trump at han ikke er urolig over de siste prøveoppskytingene i Nord-Korea. Foto: Koji Sasahara / AP /NTB scanpix
President Donald Trump og førstedame Melania Trump på vei ut av flyet ved ankomst til Japan lørdag. Søndag morgen tvitret Trump at han ikke er urolig over de siste prøveoppskytingene i Nord-Korea. Foto: Koji Sasahara / AP /NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

President Donald Trump har fremdeles tillit til Nord-Korea selv om landet har skutt opp flere kortdistanseraketter i det siste.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trump som er på reise i Japan, er tilsynelatende ikke særlig bekymret over rakettoppskytingene som fant sted i begynnelsen av mai. Søndag morgen tvitret presidenten om saken.

– Nord-Korea fyrte av noen små våpen, som førte til bekymring hos noen av mine folk, og andre, men ikke meg, skriver Trump på Twitter.

Senest lørdag ga Trumps egen nasjonale sikkerhetsrådgiver, John Bolton, uttrykk for at Nord-Korea ikke respekterte FNs resolusjoner og at tiltak måtte gjøres. Han sa imidlertid at USA fremdeles var innstilt på å gjenoppta samtalene med landet.