Iran: Motstand er vårt eneste valg

Irans president Hassan Rouhani kommenterer den pågående ordkrigen med USA med at klimaet ikke er egnet for dialog mellom landene under de rådende forholdene. Foto: Handout/ AP / NTB scanpix.
Irans president Hassan Rouhani kommenterer den pågående ordkrigen med USA med at klimaet ikke er egnet for dialog mellom landene under de rådende forholdene. Foto: Handout/ AP / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Irans president fortsetter ordkrigen med USA og sier at den rådende situasjonen mellom landene ikke er egnet for samtaler

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Dagens situasjon er ikke egnet for samtaler, motstand er vårt eneste valg, sa Irans president Hassan Rouhani sent mandag ifølge det statlige nyhetsbyrået IRNA.

Den iranske presidenten Hassan Rouhani sa at han favoriserer samtaler og diplomati, men ikke under de nåværende forholdene, skriver Reuters.

Søndag truet Trump med å utradere Iran, dersom landet angriper amerikanske interesser. Mandag fortsatte Trump med at Iran ville bli møtt med «stor kraft» dersom de gjorde noen framstøt mot amerikanske interesser i Midtøsten.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden