Trump jr. skal på nytt forklare seg i Senatet

Donald Trump Jr. har gått med på å svare på flere spørsmål i Senatet om Russlands angivelige forsøk på å påvirke utfallet av presidentvalget der faren vant. Foto: AP / NTB scanpix
Donald Trump Jr. har gått med på å svare på flere spørsmål i Senatet om Russlands angivelige forsøk på å påvirke utfallet av presidentvalget der faren vant. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

President Donald Trumps sønn Donald jr. går med på å møte i etterretningskomiteen i Senatet, ifølge The Hill.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Senatets etterretningskomité stevnet tidligere i måneden Donald Trump jr. for å få ham til å svare på flere spørsmål om sin kjennskap til Russlands forsøk på å påvirke utfallet av presidentvalget der faren gikk seirende ut.

Presidentens sønn var med på et mye omtalt møte med russiske representanter i juni 2016. Der ble Trumps valgkampmedarbeidere angivelig forespeilet dokumenter som ville sverte Hillary Clinton og styrke Trumps vinnersjanser.

Ifølge The Hill har Trump jr. inngått avtale med etterretningskomiteen om å stille imellom to og fire timer for å svare på spørsmål knyttet til fem eller seks ulike forhold.

Dette vil skje i midten av juni og avtalen garanterer videre at han slipper å møte i komiteen flere ganger, skriver nettavisen.