Meny

De ettersøkte: Mennene som jaktes på av FBI

Han skal på brutalt vis ha drept kona med kniv. Nå har han i høyeste grad havnet i FBIs søkelys med å havne på deres topp ti-liste over USAs mest ettersøkte.

En er siktet for å ha knivdrept sin kone på bryllupsdagen. En annen skal ha drept kone og to barn før han brente ned huset. Begge er de på listen over de mest ettersøkte i USA.

Helt siden 1950 har FBI laget en liste over amerikanske myndigheters mest ettersøkte personer. Til nå har 522 personer vært på listen, noe som har ført til at 488 av de har blitt pågrepet.

FBI har til en hver tid en offentlig liste med ti personer som er mistenkt eller dømt for alvorlige forbrytelser. Den høyeste summen som er utlovet for informasjon som kan føre til arrestasjon er av narkobaronen Rafael Caro-Quintero.

20 millioner dollar får man for å peke FBI i retning av hvor narkobaronen holder seg skjult.

Lista inneholder totalt ti menn som politiet mener står bak brutale drap, voldtekt, tortur og kidnapping:

Arnold Jimenez

Arnold Jimenez er mistenkt for å stå bak drapet på sin egen kone Estrella Carrera. Foto: FBI

På toppen av listen tronen Arnoldo Jimenez (37). Han er siktet for å ha drept sin egen kone fredag 11. mai 2012, mindre enn et døgn etter de giftet seg. Estrella Carrera (26) ble funnet drept i et badekar i deres hjem i Illinois.

26-åringen hadde på seg bryllupskjolen da hun ble funnet død.

– Vi tror hun ble knivstukket i en bil for deretter å ha blitt dratt inn i leiligheten, sier spesialagent Steve Bernard i en uttalelse gjengitt på FBIs hjemmeside.

Kvinnens familie ringte politiet da hun ikke dukket opp som avtalt for å hente sine to barn på to og åtte år.

– Han har en kriminell bakgrunn og har historie med vold, sier Bernard.

Les også: Et ekstremt uvanlig dødsfall

Alejandro Rosales Castillo

Amerikanske Alejandro Rosales Castillo er etterlyst for drapet på sin tidligere kjæreste. Hun ble funnet brutalt drept. Foto: FBI

Alejandro Rosales Castillo er siktet for å ha drept Truc Quan Ly Le, en tidligere kjæreste og kollega, i North Carolina i 2016.

FBI mener mannen truet kvinnen til å ta ut en større pengesum fra en minibank, før de to kjørte til et avsideliggende sted hvor hun ble skutt i hodet og dumpet ned en bakke.

Tekstmeldinger mellom de to viser at de møttes for at Catillo skulle tilbakebetale penger han hadde lånt.

Etter drapet skal Castillo ha reist til Mexico.

Yaser Abdel Said

Yaser Abdel Said skal ha drept sine to døtre Sarah og Amina. De to døtrene ble funnet i faren taxi. Foto: FBI

Tenåringssøstrene Sarah og Amina på henholdsvis 17 og 18 år ble drept av sin egen far Yaser Abdel Said (62) i Texas 1. januar 2008. De to søstrene satt på i taxien til sin far da han skal ha begynte å skyte mot døtrene.

Før hun døde, klarte Sarah å ringe politiet for å fortelle hva som hadde skjedd.

– Hjelp, hjelp. Pappa har skutt meg og min søster. Jeg dør, jeg dør, sa hun i samtalen med politiet.

De to søstrene var døde da politiet klarte å lokalisere taxien. Faren hadde allerede lagt på flukt med et våpen og alle sine sparepenger. Han er ikke blitt observert etter drapene.

Ti år tidligere hadde de to søstrene fortalt en slektning at de hadde blitt misbrukt av faren. Før saken kom opp for retten, trakk søstrene vitnemålene og hevdet de hadde løyet, skriver CNN.

Tenåringene skal ha levd under et strengt regime hvor faren fulgte nøye med på hvor døtrene oppholdt seg og hva de snakket om. Han skal blant annet ha installert avlyttingsutstyr i en av bilene de disponerte. Said er kjent for alltid å være bevæpnet.

Les også: Parteringsmorderen som forsvant

Jason Derek Brown skal ha skutt og drept Keith Palomares. Bildet til høyre er en animasjon og viser hvordan Brown kan se ut i dag. Foto: FBI

For 14 år siden ble verditransportføreren Keith Palomares (24) skutt og drept på en parkeringsplass i Ahwatukee da han fraktet 56.000 dollar. Drapsvåpenet, som kan knyttes til Jason Derek Brown, ble funnet på stedet.

Gjerningsmannen stakk fra stedet på sykkel før han flyktet videre i en sølv-farget BMW M3.

Politiet har karakterisert drapet som en henrettelse ettersom 24-åringen ble skutt fire ganger i hodet før Brown tok seg inn i bilen og stjal pengene.

Brown, som snakker flytende fransk og har en femårig utdannelse innen internasjonal handel, er av politiet blitt omtalt som en «spesiell type».

– Det er ikke ofte man ser en person, som har så mye for seg og så mye støtte, velger å ty til et liv med kriminalitet, har spesialagent Lance Leising uttalt til ABC 15.

Siden drapet 23. november 2004 har Brown levd på flukt fra politiet.

Narkobaronen Rafael Caro-Quintero er på frifot etter en dommertappe. Han ble i 2013 løslatt mens han sonet for drapet på politiagenten Enrique Camarena. Foto: FBI

Den beryktede narkobaronen Rafael Caro-Quintero (66) blir av FBI ansett som en av gudfedrene innen narkotikasmugling i Mexico. Han er ettersøkt for å ha stått bak drapet på politiagenten Enrique Camarena i 1985.

Fra 1982 til 1984 ledet Camarena en politietterforskning som førte til at Caro-Quintero og kartellet Guadalajarafikk, som var forløperen til det mektige Sinaloa-kartellet, mistet store eiendeler. Som hevn skal han ha beordret politiagenten kidnappet, torturert og drept.

Etter drapet rømte Caro-Quintero til Costa Rica, før han ble pågrepet og sendt tilbake til Mexico.

I 2013, etter å ha sonet 28 år i fengsel, ble han uventet løslatt av en meksikansk domstol som mente at han burde ha blitt stilt for retten i delstaten fremfor ved en føderal domstol. Siden har han vært på flukt.

Amerikansk politi har varslet at de vil jobbe innstendig for at Caro-Quintero blir stilt for retten i USA.

Les også: Selvmordspakten som var ren svindel

DNA fra Alexis Floris kan knyttes til leiligheten hvor fem år gamle Iriana DeJesus ble funnet drept. Foto: FBI

Honduras-fødte Alexis Flores (43) er siktet for å ha kidnappet, voldtatt og drept fem år gamle Iriana DeJesus.

Den fem år gamle jenta fra Philadelphia ble meldt savnet i juli 2000, før hun en måned senere ble funnet død i en leilighet i nærheten av sitt eget hjem.

Flores, som oppholdt seg ulovlig i USA, ble i 2004 arrestert i forbindelse med en annen sak. Mannens DNA ble senere lagt inn i en nasjonal database. I 2007 kunne hans DNA knyttes til biologisk materiale funnet i leiligheten der den lille jenta ble drept, ifølge lokalavisen Philly News.

På det tidspunktet hadde Flores allerede blitt utvist og sendt tilbake til Honduras. FBI tror at Flores holder seg skjult i hjemlandet med hjelp fra sin egen familie.

Santiago Villalba Mederos

FBI knytter gjengmedlemmet Santiago Villalba Mederos til drapet på to uskyldige mennesker. Foto: FBI

27 år gamle Santiago Mederos, som kan knyttes til den voldelige gjengen Eastside Lokotes Sureno, er etterlyst i forbindelse med drapet på 20 år gamle Camille Love. Kvinnen kjørte bil sammen med sin bror Josh Love da de stoppet i et veikryss i Washington 7. februar 2010.

Umiddelbart ble det løsnet skudd mot bilen de to satt i. Politiet mener Mederos sto bak skytingen som kostet den 20 år gamle kvinnen livet, mens broren ble skutt i armen. Bakgrunnen for skytingen skal ha vært at offerets bror var kledd i en rød jakke - den samme fargen som assosieres med en av gjengens rivaler.

Mederos knyttes også til drapet på en 21 år gammel mann en måned senere. Under et ran som utviklet seg til å bli en slåsskamp, skal Mederos ha løsnet skudd og drept den uskyldige mannen.

Etter drapene skal den nå 27 år gamle mannen ha flyktet til Mexico.

– Han er ekstremt farlig og en trussel mot samfunnet, uansett hvor han befinner seg, har etterforsket Steve Reopelle tidligere uttalt til Komo News.

Les også: Den ukjente norske seriemorderen

Robert William Fisher

56 år gamle Robert William Fisher er siktet for å ha stått bak drapet på sin egen familie. Hans kone og to barn ble funnet i et nedbrent hus. Foto: FBI

Den tidligere brannmannen Robert Willian Fisher skal ha stått bak drepet på sin kone Mary og barna Brittney (12) og Bobby (10). De tre ble funnet i ruinene av deres nedbrente hus i Arizona 10. april 2001.

Drapsofrene ble funnet i sengene sine med strupen skåret over. Politiet mener Fisher tente på huset i et forsøk på å skjule drapshandlingene og biologiske spor.

Hovedteorien er at den nå 56 år gamle mannen utførte drapene som følge av at kona ønsket å skilles.

– Vi har fulgt spor over hele verden, men ingen har ført frem, har politietterforsket Hugh Lockerby tidligere uttalt til CNN.

Bhadreshkumar Chetanbhai Patel

Indiske Bhadreshkumat Chetanbhai Patel (28) er ettersøkt i forbindelse med drapet på hans egen kone Palak Patel (21). Foto: FBI

I april 2015 ble Palak Patel (21) drept mens hun jobbet nattevakt på Dunkin Donut i Hanover, Maryland, sammen med sin ektemann Bhadreshkumar Patel (28).

En overvåkningsvideo fra arbeidsplassen viser hvordan de to går inn på et bakrom. Kort tid senere kommer 28-åringen gående ut alene.

Politiet mener Patel drepte sin kone som følge av at deres visum hadde utgått og at hun ønsket å flytte til hjemlandet India.

– Patel frarøvet henne livet, hennes ambisjoner og drømmer med en forferdelig handling, har Gordon B. Johnson, spesialagent i FBI, uttalt til Washington Post.

Etter drapet skal han ha tatt taxi til New Jersey og sjekket inn på et hotell nær Newark-flyplassen. Siden har mannen vært sporløst borte.

Les også: Her ble seks unge nordmenn henrettet

Lamont Stephenson

Lamont Stephenson ble pågrepet av politiet 2. mai, etter over fire år på flukt. Foto: FBI

Torsdag 2. mai, etter fire og et halvt år på flukt, ble den ettersøkte mannen Lamont Stephenson pågrepet av politiet i Maryland.

Stephenson er siktet for drapet på kjæresten Olga DeJesus og hunden hennes. DeJesus ble funnet brutalt drept i parets leilighet i New Jersey 17. oktober i 2014.

Han var også etterlyst i forbindelse med drapet på Natina Kiah, som ble funnet drept dagen før pågripelsen. Kiah ble funnet knivdrept i sin egen leilighet i Washington.

– Hver dag i fire år har jeg ventet på den telefonen - hver eneste dag. Det er overveldende, sier Felix DeJesus, broren til kvinnen som ble drept i 2014, til Fox News.

ABC Nyheter gjør oppmerksom på at FBI etter pågripelsen av Stephenson ikke har oppdatert listen over de ti mest ettersøkte.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
07:47 To pågrepet etter knivstikking på Voss07:45 -Åtte til sykehus etter skyting på fest i Virginia06:59 Mann til sykehus med alvorlige skader i Trondheim06:38 Slik påvirker EU-valgene Norge06:12 Leirstein kan få 400.000 i partistøtte fra Stortinget05:50 Dette skjer i dag05:33 Dette skjedde i natt05:04 Guaidó bekrefter forhandlinger om Venezuela i Oslo04:44 Drapsdømt mann frifunnet for stalking03:42 Danmark diskuterer tvangsretur av asylsøkere med Sudan02:59 To menn møter i retten – tiltalt for oppbevaring av 10 kilo hasj02:23 Trump ikke urolig over Nord-Koreas rakettoppskyting02:00 AP: Nye bevis knytter Colombias hærsjef til drap på sivile01:23 Kvinne pågrepet for vold mot politiet00:55 Eldrepolitikken viktig for unge velgere i Danmark00:17 Daniel Craig på plass på Sunnmøre22:39 Titusenvis protesterer mot Netanyahu i Israel22:34 30.000 marsjerte for klimaet i København22:33 Fire pågrepet etter skyting i Oslo22:27 Anna & Emma vant MGPjr 201922:17 Gullpalmen til Sør-Korea for første gang21:52 Avslører de innerste hemmelighetene i påstått sexkult21:45 Nye Venezuela-samtaler i Oslo til uka21:11 Tore Sandberg har begjært NRK-sjefen avhørt om Orderud-saken20:33 Antonio Banderas vant skuespillerpris i Cannes20:16 Slik bør NRK møte TV-slavenes behov19:52 Lillestrøm ydmyket erkerival Vålerenga19:48 – Migrasjonen har skapt en stor sikkerhetsrisiko på vårt kontinent19:47 Voldsdømt tiltalt på nytt - prøvde å bestille dobbeltdrap mens han sonet19:09 Rally: Oliver Solberg leder i EM-debuten19:08 Jakten fortsetter på mistenkt pakkebomber i Frankrike18:51 Overvåkingskulturen vokser, har vi noe håp om å slippe unna?18:50 Finland tok ny stor skalp, suste til VM-finale18:43 MDG får to nestledere18:26 Mann stukket i brystet under karneval i Aalborg18:21 Mays mulige arvtakere i gang med brexit-krangelen17:24 Paven sammenligner abort med leiemord16:21 Fallskjermhopper ble sittende fast i tre – 23 meter over bakken15:14 MDG vil avvikle fossil cruisetrafikk innen 202515:13 Grønn Ungdom refser MDGs vindkraftbrems14:47 Idrettstinget sa ja til OL-sonderinger, 2030 neste mulighet14:29 Politiet jakter bilist etter ulykke14:12 Knøttsmå fisk har en svært viktig men makaber rolle for livet på korallrevene14:06 FN-domstol krever at Russland løslater ukrainere14:06 Tuchel forlenger med Paris Saint-Germain13:25 MDGs Oslo-topp: Jeg elsker bomringen!12:50 SV vil ha bompenger for å redusere køer, men ikke til motorveier12:36 Tre fortsatt på sykehus etter eksplosjon i Lyon12:33 Her er de nye deltakerne i «Farmen kjendis»12:18 Tidligere sykkelpresident om anmeldelsen: – En personlig forfølgelse11:53 Nytt IT-system skal hindre tungtransport i å bruke brikker for elbil11:30 Østigård tror på snuoperasjon etter tap i Norges åpningskamp i U20-VM09:55 To nye dødsfall på Mount Everest02:54 Guvernøren i Missouri undertegnet streng abortlov02:26 Verdens dyreste medisin godkjent i USA02:23 800.000 flere fisk er døde av dødsalgen01:55 Mann alvorlig skadd – to MC-medlemmer pågrepet01:19 Helsedepartementet vurderer vaksinasjonsprogram for voksne00:37 Halve Norge tror østeuropeisk arbeidsinnvandring presser ned lønninger23:43 Trump selger våpen til Saudi-Arabia uten Kongressens godkjennelse22:55 Godt utgangspunkt for Ødegaard og Vitesse22:40 Nedtur i Norges åpningskamp i U20-VM22:19 Giske tror han hadde gitt seg i politikken uten Sofies versjon21:48 Beskylder Trump for å dikte opp sykdom for å slippe å delta i Vietnamkrigen21:36 Messi: – Liverpool-kampen en av de verste opplevelsene i karrieren21:35 Minst 19 tenåringer omkom i brann i India21:13 Elyounoussi scoret i sin femte kamp på rad21:13 73-åring dømt for å ha mishandlet kona i 40 år20:45 26-åring tiltalt for overgrep mot seks år gammel gutt20:10 Bråslakter laks – må rekke det for den dør20:09 Spetalen kan ha gått glipp av 8 milliarder20:06 To pågrepet etter at to barn ble funnet døde i England19:49 Mann siktet i 25 år gammel overgrepssak19:49 Riksrevisjonen skal gå gjennom Kielland-ulykken19:14 Oljefondet selger cannabis-aksjene18:54 – Rødt snur ting på hodet. EU har styrket norsk trafikksikkerhet18:51 Kronprinsen holdt to klimataler i Berlin18:22 Eksplosjon i sentrum av Lyon etterforskes som terror18:07 XXLs Sverige-sjef går av etter Facebook-innlegg om Greta Thunberg17:51 Chelsea har lagt inn bud på Reiten17:44 Frykter journalister vil bli rettsforfulgt i kjølvannet av Assange17:34 Motorsyklist omkom i ulykke17:23 Donald Trump om seg selv: – Jeg er et ekstremt stabilt geni17:15 Fastlimte klimaaktivister fjernet fra Norges Bank16:39 Mann tiltalt for å ha lurt til seg åtte biler og 2,8 millioner kroner i lån16:39 Kenyanske dommere nekter å avkriminalisere homofili16:26 Solberg forstår Mays avgang16:15 Folk advares mot å spise abbor fra Tyrifjorden16:05 Penelope Lea og klimastreikerne hyllet på MDG-landsmøtet15:59 Charles Finch ble dømt til døden i 1976 – løslatt 41 år etter15:17 Mattilsynets direktør går av etter avsløring15:00 Kyrgios trekker seg fra Roland-Garros: – Turneringen suger14:37 Tvedt: – Jeg ble spyttet etter på gata14:32 Hermstad: Vi er ved et veiskille14:22 Unike bilder: – Du kan knapt tro at det virkelig er henne13:46 Ingen streik i staten – enighet i meklingen13:38 Presidentkampen igang med brede smil13:09 Norsk toppfotball går med overskudd13:06 Klimaprotester i Europa, Australia og Europa12:29 Bombe mot moske under fredagsbønn
Siste nytt
07:47NorgeTo pågrepet etter knivstikking på Voss07:45Verden-Åtte til sykehus etter skyting på fest i Virginia06:59NorgeMann til sykehus med alvorlige skader i Trondheim06:38VerdenSlik påvirker EU-valgene Norge06:12NorgeLeirstein kan få 400.000 i partistøtte fra Stortinget05:50NorgeDette skjer i dag05:33NorgeDette skjedde i natt05:04VerdenGuaidó bekrefter forhandlinger om Venezuela i Oslo04:44NorgeDrapsdømt mann frifunnet for stalking03:42VerdenDanmark diskuterer tvangsretur av asylsøkere med Sudan02:59NorgeTo menn møter i retten – tiltalt for oppbevaring av 10 kilo hasj02:23VerdenTrump ikke urolig over Nord-Koreas rakettoppskyting02:00VerdenAP: Nye bevis knytter Colombias hærsjef til drap på sivile01:23NorgeKvinne pågrepet for vold mot politiet00:55VerdenEldrepolitikken viktig for unge velgere i Danmark00:17NorgeDaniel Craig på plass på Sunnmøre22:39VerdenTitusenvis protesterer mot Netanyahu i Israel22:34Verden30.000 marsjerte for klimaet i København22:33NorgeFire pågrepet etter skyting i Oslo22:27NorgeAnna & Emma vant MGPjr 201922:17VerdenGullpalmen til Sør-Korea for første gang21:52VerdenAvslører de innerste hemmelighetene i påstått sexkult21:45VerdenNye Venezuela-samtaler i Oslo til uka21:11NorgeTore Sandberg har begjært NRK-sjefen avhørt om Orderud-saken20:33VerdenAntonio Banderas vant skuespillerpris i Cannes20:16KulturSlik bør NRK møte TV-slavenes behov19:52SportLillestrøm ydmyket erkerival Vålerenga19:48Politikk– Migrasjonen har skapt en stor sikkerhetsrisiko på vårt kontinent19:47NorgeVoldsdømt tiltalt på nytt - prøvde å bestille dobbeltdrap mens han sonet19:09SportRally: Oliver Solberg leder i EM-debuten19:08VerdenJakten fortsetter på mistenkt pakkebomber i Frankrike18:51StemmerOvervåkingskulturen vokser, har vi noe håp om å slippe unna?18:50SportFinland tok ny stor skalp, suste til VM-finale18:43NorgeMDG får to nestledere18:26VerdenMann stukket i brystet under karneval i Aalborg18:21VerdenMays mulige arvtakere i gang med brexit-krangelen17:24VerdenPaven sammenligner abort med leiemord16:21NorgeFallskjermhopper ble sittende fast i tre – 23 meter over bakken15:14NorgeMDG vil avvikle fossil cruisetrafikk innen 202515:13PolitikkGrønn Ungdom refser MDGs vindkraftbrems14:47SportIdrettstinget sa ja til OL-sonderinger, 2030 neste mulighet14:29NorgePolitiet jakter bilist etter ulykke14:12NyheterKnøttsmå fisk har en svært viktig men makaber rolle for livet på korallrevene14:06VerdenFN-domstol krever at Russland løslater ukrainere14:06SportTuchel forlenger med Paris Saint-Germain13:25PolitikkMDGs Oslo-topp: Jeg elsker bomringen!12:50MotorSV vil ha bompenger for å redusere køer, men ikke til motorveier12:36VerdenTre fortsatt på sykehus etter eksplosjon i Lyon12:33NorgeHer er de nye deltakerne i «Farmen kjendis»12:18SportTidligere sykkelpresident om anmeldelsen: – En personlig forfølgelse11:53PengerNytt IT-system skal hindre tungtransport i å bruke brikker for elbil11:30SportØstigård tror på snuoperasjon etter tap i Norges åpningskamp i U20-VM09:55VerdenTo nye dødsfall på Mount Everest02:54VerdenGuvernøren i Missouri undertegnet streng abortlov02:26VerdenVerdens dyreste medisin godkjent i USA02:23Norge800.000 flere fisk er døde av dødsalgen01:55NorgeMann alvorlig skadd – to MC-medlemmer pågrepet01:19NorgeHelsedepartementet vurderer vaksinasjonsprogram for voksne00:37NorgeHalve Norge tror østeuropeisk arbeidsinnvandring presser ned lønninger23:43VerdenTrump selger våpen til Saudi-Arabia uten Kongressens godkjennelse22:55SportGodt utgangspunkt for Ødegaard og Vitesse22:40SportNedtur i Norges åpningskamp i U20-VM22:19PolitikkGiske tror han hadde gitt seg i politikken uten Sofies versjon21:48VerdenBeskylder Trump for å dikte opp sykdom for å slippe å delta i Vietnamkrigen21:36SportMessi: – Liverpool-kampen en av de verste opplevelsene i karrieren21:35VerdenMinst 19 tenåringer omkom i brann i India21:13SportElyounoussi scoret i sin femte kamp på rad21:13Norge73-åring dømt for å ha mishandlet kona i 40 år20:45Norge26-åring tiltalt for overgrep mot seks år gammel gutt20:10NorgeBråslakter laks – må rekke det for den dør20:09PengerSpetalen kan ha gått glipp av 8 milliarder20:06VerdenTo pågrepet etter at to barn ble funnet døde i England19:49NorgeMann siktet i 25 år gammel overgrepssak19:49NorgeRiksrevisjonen skal gå gjennom Kielland-ulykken19:14PengerOljefondet selger cannabis-aksjene18:54Politikk– Rødt snur ting på hodet. EU har styrket norsk trafikksikkerhet18:51NorgeKronprinsen holdt to klimataler i Berlin18:22VerdenEksplosjon i sentrum av Lyon etterforskes som terror18:07PengerXXLs Sverige-sjef går av etter Facebook-innlegg om Greta Thunberg17:51SportChelsea har lagt inn bud på Reiten17:44VerdenFrykter journalister vil bli rettsforfulgt i kjølvannet av Assange17:34NorgeMotorsyklist omkom i ulykke17:23PolitikkDonald Trump om seg selv: – Jeg er et ekstremt stabilt geni17:15NorgeFastlimte klimaaktivister fjernet fra Norges Bank16:39NorgeMann tiltalt for å ha lurt til seg åtte biler og 2,8 millioner kroner i lån16:39VerdenKenyanske dommere nekter å avkriminalisere homofili16:26PolitikkSolberg forstår Mays avgang16:15NorgeFolk advares mot å spise abbor fra Tyrifjorden16:05PolitikkPenelope Lea og klimastreikerne hyllet på MDG-landsmøtet15:59VerdenCharles Finch ble dømt til døden i 1976 – løslatt 41 år etter15:17PolitikkMattilsynets direktør går av etter avsløring15:00SportKyrgios trekker seg fra Roland-Garros: – Turneringen suger14:37SportTvedt: – Jeg ble spyttet etter på gata14:32PolitikkHermstad: Vi er ved et veiskille14:22VerdenUnike bilder: – Du kan knapt tro at det virkelig er henne13:46NorgeIngen streik i staten – enighet i meklingen13:38SportPresidentkampen igang med brede smil13:09SportNorsk toppfotball går med overskudd13:06VerdenKlimaprotester i Europa, Australia og Europa12:29VerdenBombe mot moske under fredagsbønn
Populært