Sri Lanka: 31 utenlandske ofre identifisert

De aller fleste ofrene for terroren kom fra Sri Lanka, og mange av dem antas å tilhøre øystatens kristne minoritet. Her begraver etterlatte tre ofre fra samme familie som ble drept i kirkeangrepet i Negombo. Foto: Gemunu Amarasinghe / AP / NTB scanpix
De aller fleste ofrene for terroren kom fra Sri Lanka, og mange av dem antas å tilhøre øystatens kristne minoritet. Her begraver etterlatte tre ofre fra samme familie som ble drept i kirkeangrepet i Negombo. Foto: Gemunu Amarasinghe / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Så langt er 31 utlendinger identifisert etter terrorangrepene som krevde minst 290 liv på Sri Lanka. 14 utenlandske borgere er savnet, ifølge myndighetene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

17 utlendinger ble såret og får behandling på sykehus i hovedstaden Colombo, opplyser utenriksdepartementet på Sri Lanka mandag.

De aller fleste av de minst 290 menneskene som ble drept i angrepene mot kirker og hoteller første påskedag, antas å være srilankere. Tidligere har myndighetene oppgitt at minst 39 utenlandske turister ble drept.

Myndigheter, medier og pårørende har så langt identifisert ofre fra flere land. Blant dem er minst åtte briter, åtte indere, tre dansker, to australiere, to spanjoler, to kinesere, i tillegg til statsborgere fra Japan, USA, Nederland og Portugal.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært