Skuespiller Loughlin erkjenner ikke skyld i collegeskandalen

Skuespiller Lori Loughlin og ektemannen til venstre, klesdesigner Mossimo Giannulli, her på vei inn i den føderale retten i Boston 3. april. Arkivfoto: Steven Senne / AP / NTB scanpix
Skuespiller Lori Loughlin og ektemannen til venstre, klesdesigner Mossimo Giannulli, her på vei inn i den føderale retten i Boston 3. april. Arkivfoto: Steven Senne / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Skuespiller Lori Loughlin erkjente ikke skyld mandag da hun sto anklaget for å ha betalt for å få barna sine inn på et prestisjeuniversitet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den amerikanske skuespilleren og hennes ektemann, klesdesigner Mossimo Giannulli, er anklaget for hvitvasking av en halv million dollar i forbindelse med at de skal ha ønsket å få døtrene sin inn på et universitet i California. De frafalt retten til å møte for dommeren og få anklagene formelt lest opp for seg og sendte inn sin innstilling til via dokumenter lagt fram i retten av deres advokater.

Loughlin og Giannulli er begge tiltalt for å ha betalt 500.000 dollar, snaue 3 millioner kroner, for å sikre sine to døtre plass i rolaget til University of Southern California til tross for at ingen av jentene drev med roing.

Paret er to av 50 velbemidlede foreldre som er siktet i collegeskandalen, der også skuespiller Felicity Huffman er blant de tiltalte. Hun har for øvrig erkjent å ha betalt 15.000 dollar for å gi datteren bedre karakter på en opptaksprøve til et universitet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden