Personen som hevdet å være savnet gutt i USA er voksen straffedømt mann

Familien til en gutt som forsvant i USA i 2011 da han var seks år gammel, har fått falske forhåpninger. Personen som hevdet å være gutten, er voksen mann.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En person sto torsdag fram og sa han var Timmothy Pitzen. Pitzen forsvant i Aurora i delstaten Illinois i 2011 som seksåring. Gutten ville i så fall ha vært 14 år gammel nå. Nyheten ga kortvarig håp om at gutten var funnet, opplyste FBIs talsmann Todd Lindgren.

Men personen som hevdet å være den forsvunne gutten, viste seg å være en 23 år gamle Brian Michael Rini fra Ohio, opplyser FBI. FBI opplyste også at DNA-tester slo fast at mannen er Rini, ikke Pitzen. Fredag morgen forelå det ingen ytterligere opplysninger om saken.

Rini ble løslatt fra et fengsel i Ohio 7. mars etter å ha sonet 14 måneder for innbrudd og vandalisme.

Pitzen forsvant i mai 2011 da han var seks år gammel. Hans mor hadde tatt ham ut av skolen og tok ham med til byens dyrehage og et badeland. Kort tid etter begikk hun selvmord på et motellrom.

Tmmothys tante Karla Jacobs ber om medlidenhet for Rini:

– Tim, vi vet du er der ute et eller annet sted, og vi gir ikke opp arbeidet med å lete etter deg. Vi ber for deg og elsker deg, sier hun, og legger til:

– Vi håper at alle vil bli med oss i bønn for den unge mannen som hevder å være Timmothy Pitzen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden