Israelsk bosetter døde av skader etter angrep

Store israelske styrker gikk mandag fra hus til hus i landsbyen Bruqin på den okkuperte Vestbredden, på leting etter en palestinsk 19-åring som mistenkes for å ha stått bak søndagens angrep som kostet en soldat og en bosetter livet.
Store israelske styrker gikk mandag fra hus til hus i landsbyen Bruqin på den okkuperte Vestbredden, på leting etter en palestinsk 19-åring som mistenkes for å ha stått bak søndagens angrep som kostet en soldat og en bosetter livet. Foto: Majdi Mohammed / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

En 47 år gammel israeler som ble skutt i et angrep på den okkuperte Vestbredden søndag, er død av skadene han ble påført, opplyser familien.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tolvbarnsfaren Ahiad Ettinger fra bosetningen Eli på Vestbredden ble skutt og såret da en ukjent angriper åpnet ild mot bilen han satt i nær bosetningen Ariel sør for Nablus søndag.

Angriperen knivstakk og drepte først en israelsk soldat ved en veisperring og åpnet deretter ild mot flere biler med soldatens automatvåpen.

Deretter kapret angriperen en bil og kjøre til en annen veisperring der han skjøt og såret en israelsk soldat, før han stakk fra stedet.

Ifølge den israelske hæren var det en 19 år gammel palestiner som sto bak angrepet, men dette er ikke bekreftet og vedkommende er ikke pågrepet.

Israelske soldater gikk mandag fra hus til hus i landsbyen Bruqin sørvest for Nablus, på leting etter den etterlyste 19-åringen.