Palestinsk tyv skutt og drept av israelsk politi

En palestinsk mann ble søndag skutt og drept da han forsøkte å kjøre på en israelsk politimann på den okkuperte Vestbredden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet hadde fått melding om en mistenkelig bil og satte opp en veisperring i Jordan-dalen. Da bilen ikke stoppet på signal og i stedet satte opp farten rett mot en av politimennene, åpnet politiet ild.

Det ble etterpå funnet stjålne varer og innbruddsverktøy i bilen.

Det har vært en rekke tilfeller der palestinere har forsøkt å kjøre ned israelske politifolk og sivilpersoner, men i dette tilfellet unnlot politiet å bruke den vanlige betegnelsen «terrorist» og omtalte i stedet mannen som «bilfører».

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært