Åpen for alle - alltid

Israelsk flyangrep mot Gaza

Artikkelen fortsetter under annonsen

Israelske kampfly har bombet militære Hamas-stillinger på Gazastripen onsdag kveld, opplyser sikkerhetskilder i Hamas.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Minst fem missiler ble brukt for å ødelegge en militærinstallasjon i nærheten av Khan Younis sør på Gazastripen, ifølge kilden. En talsmann for helsedepartementet sier det ikke er meldt om personskader.

Luftangrepet kom kort tid etter at aktivister slapp løs brannballonger med eksplosiver fra Gazastripen som drev inn over det sørlige Israel, opplyser det israelske forsvaret i en pressemelding. En av ballongene eksploderte over hus i Ashkol sør i landet. Noen vinduer ble ødelagt, men det er ikke meldt om personskader der heller, ifølge forsvaret.