Kroatisk kvinne mistenkt for å putte drept søster i fryseren

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter at et lik ble funnet i fryseren hennes er en kroatisk kvinne pågrepet, mistenkt for å ha tatt livet av søsteren for 18 år siden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det opplyser påtalemyndigheten søndag.

23-åringen Jasmina Dominic studerte i Zagreb da hun forsvant i 2000. Nå mistenker politiet at det er hennes frosne rester som er funnet etter at hjemmet til søsteren ble ransaket i den nordlige landsbyen Mala Subotica.

Lørdag ble en 45 år gammel kvinne på pågrepet i landsbyen i forbindelse med etterforskningen, opplyser talsperson for det lokale politiet, Nenad Risak til AFP. Hun er mistenkt for å ha drept søsteren i 2000 eller 2001 og for å ha skjult liket i en fryser i gangen i første etasje av huset, heter det i en uttalelse.

– Vi regner med at liket som er funnet i fryseren er en kvinne født i 1977, hvis forsvinning ble meldt 16. august 2005, sier Risak.

Til tross for at Dominic skal ha vært borte siden 2000, tok det familien fem år å melde fra til politiet. Dominics avdøde far uttalte i 2011 at datteren sa til ham i 2000 at hun skulle begynne å jobbe på et cruiseskip.

Politiet opplyser at de mistenker at liket i fryseren er blitt drept, men avventer resultater fra obduksjonen før de konkluderer. Risak vil ikke gi flere detaljer rundt hvordan de kom på sporet av at liket var i fryseren.