Mann med bånd til Hells Angels funnet død i Sverige

Artikkelen fortsetter under annonsen

En svensk mann med tette bånd til Hells Angels, som levde med hemmelig identitet fram til han forsvant i november, er funnet død i Malmö.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Han er kjent for oss fra mange år tilbake i tid, men for hva vil jeg ikke gå inn på, sier pressetalsperson Nils Norling i politiet i Malmö.

Liket av 53 år gamle Leif Andersson ble funnet av to arbeidere fra Trafikverket mandag kveld ved 23.30-tiden, nær et vann ved et jernbanespor, ifølge Expressen.

Andersson ble meldt savnet i november i fjor. Politiet antok da at han var bortført, men vil ikke si noe om hvorfor de mistenker dette. Det siste sikre sporet av ham er bilder fra et overvåkingskamera ved Hagstorpsgatan i Malmö 24. november. Da han ble funnet mandag kveld var han iført de samme klærne som på disse bildene.

Aktuelt: Tidligere MC-medlemmer dømt til 13 og 14 års fengsel for drap

53-åringen hadde sterke koblinger til motorsykkelklubben Hells Angels. Han var ikke medlem, men sto sterk i klubbens innerste krets, ifølge Expressen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Siden 2009 hadde han levd under hemmelig identitet på grunn av trusler. Tidligere samme år hadde noen kastet en håndgranat inn i gangen på en bolig i Kävlinge kommune som tilhørte klubben.

Politiet etterforskes saken som drap, men dødsårsaken er ikke bekreftet.

Aktuelt: Jensen om konflikt i MC-miljøet: – Det betyr trøbbel