Roger Stone nekter straffskyld

Roger Stone fotografert da han ankom rettslokalene i Washington tirsdag. Foto: Alex Brandon / AP / NTB scanpix
Roger Stone fotografert da han ankom rettslokalene i Washington tirsdag. Foto: Alex Brandon / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Donald Trumps mangeårige venn og rådgiver Roger Stone erklærte seg ikke skyldig da han i en domstol ble forelagt anklagene fra Mueller-granskingen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

66 år gamle Stone er tiltalt for å ha løyet til Kongressen, for å ha påvirket vitner og å for å ha motarbeidet rettsvesenet i forbindelse med sin kontakt med WikiLeaks.

Stone fikk presentert tiltalen i en føderal domstol i Washington tirsdag. Han ble pågrepet i sitt hjem i Florida forrige uke, og har gjennom helgen kommet med rasende kritikk mot Muellers anklager, som han hevder er politisk motivert.

Stone er den sjette medarbeideren fra Trumps valgkampapparat som blir tiltalt av spesialetterforsker Robert Muellers team.

Tidligere FBI-direktør Mueller etterforsker russisk innblanding i presidentvalget i 2016. Trump har gjentatte ganger nektet for at det pågikk noe samarbeid med Moskva og har stemplet Muellers gransking som en politisk heksejakt.

Les også: USAs etterretningssjefer fortsatt uenig med Trump om Nord-Korea