Meny

Svensk politi tror to barn ble drept av sin egen far

En mann i 50-årene og to barn er funnet døde i Sala kommune i Sverige. Ifølge politiet tyder alt på at mannen skjøt de to barna før han skjøt seg selv.

Ifølge svensk politi kom det en telefon klokken 21.24 onsdag kveld om at en alvorlig hendelse hadde funnet sted i Sala kommune i Västmanland, rundt 120 kilometer nordvest for Stockholm.

Da politiet kom til stedet fant de tre døde personer. I løpet av kvelden og natten er pårørende informert og drapsetterforskning innledet.

Politiet besluttet umiddelbart å innlede drapsetterforskning. Etter å ha gjennomført tekniske og taktiske undersøkelser gjennom natten opplyste politiet torsdag formiddag at de har dannet seg et klart bilde av hendelsesforløpet.

– Alt peker mot at mannen som ble funnet død, også er den personen som er mistenkt for drapet på de to barna. Etter at mannen gjennomførte drapene, tok han sitt eget liv, og i samtlige tilfeller er det benyttet et skytevåpen, skriver politiet.

– Vi har ingen mistanke om flere gjerningspersoner, understreker de videre.

Ifølge Expressen og Aftonbladet er det en mistanke om at en idrettsmann har skutt i hjel sine to barn for å deretter ta sitt eget liv. Mannen var tidligere kjent fra toppnivået innen sin gren.

Han skal ha fortalt på Facebook hva han har gjort, innen han tok sitt eget liv, ifølge de svenske mediene. Det var da politiet fikk melding om hendelsen fra de bekymrede leserne.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært