Fly returnerte til Australia etter passasjerbråk

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fem passasjerer hjalp kabinpersonalet med å få kontroll på en mann som lagde bråk og kledde av seg på en flyreise til Singapore. Flyet måtte lande i Sydney.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge ABC News ble mannen pågrepet av politiet da flyet fra lavprisselskapet Scoot landet på den internasjonale flyplassen i Sydney mandag kveld.

I utgangspunktet skulle passasjerene fra Gold Coast til Singapore, men piloten tok avgjørelsen om å snu og lande i Sydney to timer ut i flygingen etter alt bråket med en beruset passasjer.

Ifølge ABC sier et vitne at mannen hadde drukket tett før avgang og 20 minutter inn i flygingen før han begynte å framstå som aggressiv. En talsperson for Scoot sier mannen virket normal før avgang, men at det ikke tok lang tid før han begynte å plage sine medpassasjerer.

Det skal ha vært gjort forsøk på å roe situasjonen, blant annet ved å nekte ham mer alkohol. Han skal ha havnet i håndgemeng med en annen mann i midtgangen av flyet.

Les også: Vrang flypassasjer tatt hånd om av politiet på Kjevik

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fly måtte mellomlande i Bergen på grunn av full passasjer

Tok kvelertak

Videoopptak gjort av medpassasjerer viser at den ene tar kvelertak på den andre, og at kabinpersonale og andre passasjerer klarer å få dem fra hverandre.

Deretter kommer en av mennene i krangel med en av de ansatte, hvorpå han plutselig river av seg skjorta og går til angrep på en annen person.

Flere mannlige passasjerer kaster seg over ham, legger ham i bakken i midtgangen og binder hender og føtter sammen på angriperen.

Les også: Vrang flypassasjer tatt hånd om av politiet på Kjevik

Flypassasjer ville lade mobilen i cockpit - ble hentet av politiet