Ekspert: Kan ta flere dager å redde toåringen i brønnen i Spania

Gutten falt ned i en over 100 meter dyp brønn som ble boret opp i desember, og der åpningen ikke var dekket til. Gutten har vært der i snart fem døgn. Foto: Gregorio Marrero / AP / NTB scanpix
Gutten falt ned i en over 100 meter dyp brønn som ble boret opp i desember, og der åpningen ikke var dekket til. Gutten har vært der i snart fem døgn. Foto: Gregorio Marrero / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Redningsarbeidere trenger minst to dager til for å hente ut den spanske toåringen som falt i en brønn i Malaga, sier en gruveekspert til Reuters.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det viktigste her er å komme seg så nærme gutten som mulig, enten vertikalt eller horisontalt, sier gruveingeniør Juan Escobar til nyhetsbyrået.

– Det er veldig vanskelig å fullføre jobben innen to dager, legger han til.

Ulykken skjedde utenfor landsbyen Totalán utenfor Malaga i Sør-Spania søndag ettermiddag, da den lille gutten forsvant fra foreldrene sine.

Gutten falt ned i en over 100 meter dyp brønn som ble boret opp i desember, og der åpningen ikke var dekket til. Ved kanten av brønnen fant letemannskapene en godtepose som gutten bar på da han forsvant.

– Vi vil ikke gi oss før vi har reddet barnet. Vi har troen på at vi kan hente han ut i live, sier tjenestemannen Maria Gómez.