17-åring kolliderte da hun dekket øynene i «Bird Box»-utfordring i USA

Sandra Bullocks spiller Malorie Hayes i filmen «Bird box». Netflix advarer mot å gjøre aktiviteter med bind for øynene, kalt «Bird box»-utfordringen. Foto: AP / NTB scanpix
Sandra Bullocks spiller Malorie Hayes i filmen «Bird box». Netflix advarer mot å gjøre aktiviteter med bind for øynene, kalt «Bird box»-utfordringen. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En 17 år gammel jente kolliderte med en bil i motgående kjørefelt i Utah i USA etter at hun trakk en hatt over øyene, slik de gjør i filmen «Bird Box».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Verken jenta eller personene i bilen 17-åringen kolliderte med fikk skader. Hendelsen skjedde mandag, nord for Salt Lake City, opplyser politimann Travis Lyman til nyhetsbyrået AP.

Politimannen sier jenta dekket øynene som en del av «Bird Box»-utfordringen. I Netflix-filmen tar Sandra Bullocks karakter Malorie Hayes og hennes to barn bind for øynene slik at de ikke kan se selvmordsfremkallende monstrene. Utfordringen går ut på å navigere seg gjennom et område, eller under en aktivitet, med bind foran øynene.

Netflix advarte på Twitter tidligere i januar folk mot å gjøre utfordringen, og ba folk om å ikke skade seg og ende opp på sykehus som følge av utfordringen.