Trump gratulerte Pelosi

USAs president Donald Trump tok ingen spørsmål fra pressen etter hans aller første oppmøte i Det hvite hus' presserom. Foto: Evan Vucci / AP / NTB scanpix
USAs president Donald Trump tok ingen spørsmål fra pressen etter hans aller første oppmøte i Det hvite hus' presserom. Foto: Evan Vucci / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

USAs president Donald Trump overrasket med å dukke opp for første gang i presserommet i Det hvite hus, da han torsdag gratulerte Nancy Pelosi med gjenvalget.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Demokraten Nancy Pelosi ble torsdag gjenvalgt som leder for Representantenes hus i den amerikanske Kongressen. Trump brukte anledningen til å gratulere demokraten, og sa han håpet på et godt samarbeid.

– Forhåpentligvis kommer vi til å samarbeide, og få gjort mye sammen, som for eksempel infrastruktur og mye mer. Og jeg vet at de ønsker det svært sterkt selv, sa Trump.

Trump brukte også anledningen til å snakke om den mye omtalen muren som han ønsker å bygge langs grensen til Mexico.

– Vi gjør det så bra, og økonomien vår går så bra, at stadig flere ønsker å ta seg hit. Av alle populære ting vi har gjort så langt, har jeg ikke fått så mye positiv respons som de siste ukene angående muren og sikkerhet langs grensen, sa Trump.

Han mener den beste og eneste løsningen ved grensen er muren.

– Å ha droner som flyr langs grensen er vel og bra, men det er ikke nok. Jeg tror ikke noen vet mer om denne type teknologi enn det jeg gjør. Uten muren får vi ikke sikkerhet langs grensen, sa presidenten, før han forlot rommet uten å svare på et eneste spørsmål fra pressen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden