Ekstra Bladet: Fjernet minst 40 hagl fra Nicki Billes kropp

<p>Politiet i København måtte natt til onsdag rykke ut til leiligheten til den tidligere Rosenborg-spissen Nicki Bille Nielsen i København. En person ble kjørt bort i ambulanse og to er anholdt. Foto: Ned Alley / NTB scanpix</p>
Politiet i København måtte natt til onsdag rykke ut til leiligheten til den tidligere Rosenborg-spissen Nicki Bille Nielsen i København. En person ble kjørt bort i ambulanse og to er anholdt. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dansk politi jakter på en mistenkt gjerningsmann etter at Nicki Bille Nielsen ble skutt i sin egen leilighet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Natt til onsdag ble den tidligere Rosenborg-spilleren Nicki Bille Nielsen skutt med en hagle i sitt eget hjem i Sydhavnen i København.

Tre personer er siktet for drapsforsøk, men bare to av personene, en 23 år gammel kvinne og en 30 år gammel mann, er pågrepet og varetektsfengslet.

En tredje person er fortsatt på flukt fra politiet.

Les også: To pågrepet etter hendelse i Nicki Billes leilighet

40 hagl

Bille Nielsen ble skutt i høyre overarm og ble påført alvorlige skader. Ifølge Ekstra Bladet har det blitt fjernet minst 40 hagl fra armen.

De pågrepne er en 30 år gammel mann med tette relasjoner til MC-miljøet, mens kvinnen arbeider som modell, skriver avisen. Begge har erklært seg ikke skyldig.

I Danmark straffes drapsforsøk i utgangspunktet med seks års fengsel.

Les også: Tre siktet for drapsforsøk på Nicki Bille

Bråkmaker

Nicki Bille sonet tidligere i år en fengselsdom på én måned. Det gjorde han for en voldsepisode i Monaco. Etter dette returnerte han til dansk fotball, men klarte ikke å holde seg unna politiets søkelys lenge.

I oktober ble han pågrepet for å ha opptrådt truende og for besittelse av en luftpistol. Han fikk sparken i 1.-divisjonsklubben Lyngby.

30-åringen spilte for Rosenborg mellom 2013 og 2014. Dansken ble raskt en stor profil i norsk fotball.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden