Meny

Tidligere Jakten-bonde mistet livet på Gran Canaria

Foto: Espen Solli/TV 2.
Det var den tidligere «Jakten på kjærligheten»-bonden Arne-Egil Botnan fra Rennebu som døde i ulykke på Gran Canaria torsdag.

Arne-Egil Botnan omkom etter å ha falt på sykkel på den spanske ferieøya Gran Canaria torsdag ettermiddag. Han skal ha fått hjertestans etter fallet, ifølge VG. Medisinsk personell ankom stedet kort tid etter ulykken, men livet sto ikke til å redde.

Lørdag bekreftet lensmann i Oppdal, Finn Skårsmoen, dødsfallet overfor Adresseavisen.

Les også: Nordmann døde i ulykke på Gran Canaria

– Politiet har etter samtale og enighet med pårørende frigitt navnet, sier han til avisa.

Sauebonden fra Rennebu deltok i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» i 2014. Da beskrev han seg selv som en utadvendt og «lettliva» person. Ved siden av gården drev han også et mekanisk verksted, og var engasjert i motorsport.

Populært