Meny

Stor slåsskamp på utested i Stockholm

Rundt hundre personer skal lørdag kveld ha vært innblandet i bråk på et utested på Östermalm i Stockholm.

Det er Mikael Pettersson i Stockholms-politiet som opplyser at rundt hundre personer, angivelig idrettssupportere, som var innblandet i bråket. Flere politipatruljer og ambulanser rykket ut til adressen på Karlavägen i 22.45-tiden lørdag kveld.

– Det var person som trengte tilsyn. Det er uklart om noen trenger sykehusbehandling eller om det er tilstrekkelig med behandling på stedet, sier Pettersson.

Da politiet ankom, rømte folk fra stedet og løp mot sentrum. Politiet har fått tak i en gjeng fra hendelsen, men det er ikke klart hva som vil skje med dem. Hendelsen etterforskes, og politiet var fortsatt i gang på stedet ved 23.30-tiden for å få ryddet opp og oversikt i hva som har skjedd.

(©NTB)

Populært