– Trump og Putin i kort møte på G20

President Donald Trump passerte sin russiske kollega Vladimir Putin da de stilte opp til fotografering på åpningen av G20-toppmøtet fredag. Lørdag opplyser en talsmann for Putin at de to hadde et kort møte på sidelinjen av toppmøtet. Foto: AP / NTB scanpix
President Donald Trump passerte sin russiske kollega Vladimir Putin da de stilte opp til fotografering på åpningen av G20-toppmøtet fredag. Lørdag opplyser en talsmann for Putin at de to hadde et kort møte på sidelinjen av toppmøtet. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Presidentene Donald Trump og Vladimir Putin hadde et kort møte på sidelinjen av G20-toppmøtet i Buenos Aires, opplyser en høytstående russisk tjenestemann.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Juri Usjakov er en av Putins nære medarbeidere, og han sier ifølge Reuters lørdag at de to presidentene fikk vekslet noen ord i et uformelt møte under det pågående toppmøtet i den argentinske hovedstaden.

Før G20-toppmøtet startet, kunngjorde Trump at han hadde avlyst et planlagt, formelt møte med Putin.

Usjakov opplyser videre at han selv hadde et møte med USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton, og at både USA og Russland er enige om å fortsette å holde kontakt.

Usjakov sier imidlertid at det er usikkert når Trump og Putin kan møtes neste gang.