London får sin egen Walk of Fame

Neste vår blir det, slik som i Hollywood, stjerner å se i gatene. London får sin egen Walk of Fame nord i byen. Foto: AP / NTB scanpix
Neste vår blir det, slik som i Hollywood, stjerner å se i gatene. London får sin egen Walk of Fame nord i byen. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Neste år vil det også være stjerner å se i en gate nord i London, etter inspirasjon fra Hollywood, skriver The Guardian.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

De neste 20 årene skal en gate i Camden, hvor blant andre Amy Winehouse bodde, bli lagt med granittplater, hvor over 400 artister skal få sin egen stjerne, skriver avisen.

De første åtte som får en stjerne, blir presentert i mars. En internasjonal komité bestående bransjefolk og fans skal velge kandidater som fortjener å hedres på denne måten. Hvem som til slutt får en stjerne, blir deretter stemt fram.

Det er den britiske musikkpromotøren Lee Bennett som står bak prosjektet. Det er bare musikkartister som kan bli en del av de udødeliges rekker og få tildelt en stjerne.

– Hollywood har over 2.500 stjerner, som handler lite om ros og mer om PR. Mens våre stjerner er stemt fram en av internasjonal komité bestående av 40 bransjefolk og publikum, sier Bennett.