Mann skutt ved brennende bil etter knivepisode i Australia

Politiet har skutt en mann som var væpnet med kniv etter at en person ble knivstukket og drept og to andre ble såret sentralt i Melbourne i Australia.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen gikk ut av en bil som deretter begynte å brenne, noe som førte til en midlertidig stans i ettermiddagsrushet i Melbourne fredag.

Politiet rykket ut til stedet og havnet i en konfrontasjon med mannen, som «veivet med kniv og truet» dem. Samtidig ropte forbipasserende at de hadde sett flere personer som hadde blitt knivstukket.

Senere opplyste legepersonell på stedet at de behandlet tre personer med stikkskader. En av dem døde av skadene, mens to av dem ble tatt med til sykehus. Den antatte gjerningspersonen ble skutt i brystet under konfrontasjonen med politiet, og betegnes som kritisk skadd.

Det ble hørt eksplosjoner i forbindelse med bilbrannen og politiets bombegruppe er på stedet for å forsikre at alt er trygt. Det er foreløpig ikke mistanke om tilknytning til terror.

– Så vidt vi vet er det ingen tilknytning til terror. Vi holder imidlertid alle muligheter åpne, sier politisjef David Clayton.

Personvernpolicy