Michelle Obama langer ut mot Trump i ny bok

Tidligere førstedame Michelle Obama kommer med bok til uken. Der får hennes manns arvtaker gjennomgå, skriver nyhetsbyrået AP. Arkivfoto: Charles Sykes / Invision / AP / NTB scanpix
Tidligere førstedame Michelle Obama kommer med bok til uken. Der får hennes manns arvtaker gjennomgå, skriver nyhetsbyrået AP. Arkivfoto: Charles Sykes / Invision / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

I en bok som kommer ut til uken, skriver tidligere førstedame Michelle Obama at hun reagerte med sjokk da Donald Trump ble valgt til president.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Obama sier hun prøve å «stenge det hele ute» da hun innså at eiendomsmagnaten fra New York skulle bli hennes ektemanns etterfølger i Det ovale kontor, skriver nyhetsbyrået AP, som har skaffet seg et tidlig eksemplar av boken.

I boken «Becoming», som kommer ut tirsdag, gir hun Trump det glatte lag for å ha skrytt av seksuell trakassering av kvinner i 2005. Hun sier kommentaren hans på et opptak gjort av programmet «Access Hollywood» i praksis betyr: «Jeg kan skade deg og slippe unna med det».

Trump beskyldes også for å bruke kroppsspråk til å plage Hillary Clinton i en TV-debatt før valget i 2016. Hun sier Trump fotfulgte Clinton rundt på scenen, sto for tett inntil henne og prøvde å få henne til å framstå som liten.

Personvernpolicy