Meny

Drapsmistenkte saudiarabere uønsket i Storbritannia

Saudiarabere som er mistenkt for drapet på journalisten Jamal Khashoggi, og som allerede har fått visum til Storbritannia, vil få tilbaketrukket innreisetillatelsen, sa Storbritannias statsminister Theresa May onsdag. Foto: Parliament TV via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Storbritannia vil nekte innreise til saudiarabere som er mistenkt for drapet på journalisten Jamal Khashoggi.

Storbritannias statsminister Theresa May sier at de som allerede har fått visum, vil få dette trukket tilbake.

– Innenriksministeren iverksetter tiltak mot alle de mistenkte for å hindre dem i å reise inn i Storbritannia. Hvis disse personene for tiden har visa, vil disse bli trukket tilbake i dag, sa May under et møte i Parlamentet onsdag.

Populært