- Palestinsk kvinne drept av bosettere

En palestinsk kvinne døde lørdag da hun ble truffet av en stein kastet av en israelsk bosetter på Vestbredden, opplyser en av kvinnens slektninger.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aisha Rabi (48) kjørte sammen med ektemannen og deres to døtre i nærheten av deres hjem i Aisha Rabi da angrepet skjedde.

Familiens bil ble truffet av en rekke steiner, og Rabi ble truffet i hodet. Hun ble erklært død etter å ha blitt fraktet til sykehus.

En liten gruppe israelske bosettere ble observert ved åstedet, forteller kvinnens fetter Isam Rabi. Israelsk politi opplyser at de etterforsker saken.

I samme område ble to israelere i en bosetning drept av en palestiner forrige helg. I tillegg ble en israelsk soldat knivstukket og såret av en palestinsk angriper torsdag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Siste nytt
17:17VerdenFødte på parkeringsplass: – Det var utrolig!16:38Helse og livsstilNordmenn har lav tillit til at andre følger smittevernseglene16:29NorgeKripos involvert i europeisk gigantaksjon mot kryptert, kriminelt nettverk15:57VerdenJeffrey Epsteins tidligere partner Ghislaine Maxwell pågrepet15:51Helse og livsstil«Henke» Larsson om tapet av broren: – Å snakke om mental helse er ingenting å skamme seg over15:27NorgeMye ustabilt vær og haglbyger i Sør-Norge torsdag15:03NorgeMann sjekket ut av Hagen-saken14:45VerdenSverige runder 70.000 coronasmittede14:41Verden– Dette er en massedød på et nivå som vi ikke har sett på lang, lang tid13:36NorgePR-nestor: – Erkjenner at kommentarene er rasistiske13:36VerdenErkerivalene Fatah og Hamas forenes mot Vestbredden-annektering13:34VerdenMeghan Markles advokater: Tjente én milliard pund i turismeinntekter12:51VerdenVerda held pusten medan Israel klargjer anneksjon: – Spikaren i kista12:31NorgeRapport: Politiet som rykket ut under moskéangrepet, ble ledet feil av Google Maps12:04NorgeKlage forsinker byggestart for 22. juli-minnestedet12:01MotorHareide står fast på E18-krav for å støtte Fornebubanen – full klinsj med Oslo og Viken11:31PengerAndelen uføretrygdede fortsetter å øke11:09VerdenSvenske myndigheter skulle øve på corona-scenarier – glemte de eldre10:52VerdenFryktelige scener i Myanmar: – Ble kvalt av en bølge av leire som traff dem10:40Norge«Et skjødesløst og uansvarlig stykke sensasjonsjournalistikk»
Populært