– Mulig toppmøte mellom Trump og Putin i november

<p>Donald Trump og Vladimir Putin under toppmøtet i Helsingfors i juli. Nå antydes det fra russisk UD at de to presidentene kan møtes til et nytt toppmøte i Paris 11. november. (Foto: Reuters)</p>
Donald Trump og Vladimir Putin under toppmøtet i Helsingfors i juli. Nå antydes det fra russisk UD at de to presidentene kan møtes til et nytt toppmøte i Paris 11. november. (Foto: Reuters)

Det kan bli et nytt toppmøte mellom USAs president Donald Trump og Russlands president Vladimir Putin 11. november, antyder det russiske utenriksdepartementet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

11. november samles en rekke stats- og regjeringssjefer i Paris for å markere 100-årsdagen for slutten på første verdenskrig.

Det skal være en rekke arrangementer i forbindelse med markeringen, og dersom Trump og Putin deltar på noen av de samme arrangementene, så er det mulighet for at det kan bli et nytt toppmøte mellom de to, sier kilder i det russiske utenriksdepartementet ifølge nyhetsbyrået RIA.

Russland er åpen for dialog og vil være klar til å vurdere tid og sted for et mulig toppmøte dersom Washington er interessert, heter det fra russisk UD.

Putin og Trump møttes sist til toppmøte i Helsingfors i juli i år.

Personvernpolicy