Meny

Melania Trump føler seg som verdens mest mobbede person

Se intervjuet med USAs førstedame.
USAs førstedame Melania Trump mener at hun må være verdens mest mobbede person hvis man tar utgangspunkt i hva folk sier om henne.

Uttalelsen kom under et TV-intervju der hun skulle promotere sin egen kampanje Be Best (Vær best), som er ment å bekjempe mobbing i sosiale medier.

– Jeg kan si at jeg er den mest mobbede personen i verden, sier Melania Trump i et klipp fra intervjuet som torsdag ble vist i programmet «Good Morning America».

Hun framholder også at hun har valgt å rette kampanjen mot folks atferd i sosiale medier delvis på grunn av hva folk sier om henne.

– Vi må gi barna våre sosial og emosjonell opplæring slik at de vet hvordan de skal håndtere de sakene når de vokser opp, sier presidentfruen videre.

Kritikere har pekt på at hennes egen ektemann Donald Trump ofte bruker sosiale medier til å rakke ned på folks utseende og for å mangle talent og intelligens.

Les også: Melania Trump: – Er ikke alltid enig med presidenten

Mangler tillit til medarbeidere

– Den som har mest kontroll over Donald Trump er Melania, 100 prosent. Er det sant?spør programleder Tom Llamas.

– Det skulle jeg ønske. Jeg gir ham mine ærlige råd og mine ærlige meninger. Og så gjør han det han vil gjøre, svarer førstedamen.

Melania Trump på vei tilbake til Washington etter rundturen i Afrika. Foto: Carolyn Kaster / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Videre spør Llamas om Melania er den som avgjør hvem Trump kan stole på og ikke i staben sin.

– Jeg gir ham min ærlige mening.

Hun mener at det finnes medarbeidere som verken hun eller ektemannen kan stole på.

Ifølge Melania Trump har flere av disse allerede sluttet, men hun bekrefter samtidig at hun mener det fortsatt finnes upålitelige personer i Det hvite hus.

Hele intervjuet skal etter planen sendes fredag kveld på ABC.

Donald Trump stilte samme dag opp i et intervju der han bekreftet at det fortsatt er folk han ikke stoler på i hans nærmeste krets.

– Er det noen jeg ikke er forelsket i? Ja. Og vi vil luke dem ut sakte, men sikkert, sa han til «Fox & Friends» torsdag.

Les også:

Melania Trumps foreldre har fått amerikansk statsborgerskap

Basketballspiller kritiseres av Trump, men forsvares av førstedamen

Melania Trump til Afrika på sin første alenetur som presidentfrue

Populært