Mexicansk par siktet for å ha drept 20 kvinner

Det mexicanske paret trillet rundt på en vogn med kroppsdeler da de ble pågrepet. Mannen hevder å ha drept 20 kvinner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Paret ble arrestert torsdag forrige uke i byen Ecatepec, som ligger i nærheten av hovedstaden Mexico by. Politiet fant også flere kroppsdeler i bøtter fylt med sement og i en fryser på to av eiendommene knyttet til paret.

Mannen har innrømmet å ha vært delaktige i 20 drap, sier påtalemyndighetens representant Alejandro Gómez Sanchez til Radio Formula.

– Han har uttrykt «glede» over drapene i avhør med politiet, og han framstår stolt over dem. Han ønsker å bli avbildet og bli kjent som en seriemorder, forteller Sanchez.

Han sier mannen nå skal gjennom psykologisk evaluering og at det ikke kan utelukkes at han overdriver antall drap han skal ha begått. Så langt har mannen kun kommet med konkret informasjon om ti saker, sier Sanchez.

Paret er også mistenkt for å ha solgt babyen til et av ofrene. Babyen er funnet, og de som kjøpte barnet har også blitt pågrepet.

Delstaten Mexico, som ligger rundt hovedstaden Mexico city, er en av de mest voldelige i landet. Myndighetene har registrert 1.400 drap siden starten av året og 64 såkalte «femicides», som defineres som drap på kvinner (og jenter) kun motivert av at de er kvinner.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært